Hvad børn ikke ved...har de ondt af! Foredrag m/Karen Glistrup

Hvad børn ikke ved... har de ondt af

Ry Aftenskole (og Ry Højskole) inviterer til foredrag og god snak med Karen Glistrup

Den 9. oktober kl. 19-21.30 på Ry Højskole.

Børn er altid involverede i det, der foregår omkring dem. Også i det, der ikke bliver omtalt. Børn sanser alt, de forsøger at skabe mening og sammenhæng, og de udvikler, fra de er ganske små, strategier for at overleve. Også i det meningsløse. Nogle børns strategier kan ses i en forstyrret adfærd. Andre viser ingen tegn. De skjuler blot smerten.

Hvordan finder vi børnene?

Og hvordan hjælper vi dem bedst ?

Karen Glistrup har stået bag flere banebrydende projekter i krydsfeltet mellem psykiatri og børn/familie, og gennem et par årtier har hun hjulpet 100-vis af forældre med at få hul på at snakke med deres børn om den virkelighed, de er sammen om.

I sit oplæg, som er for alle borgere - både fagprofessionelle, forældre, større børn og unge, vil hun kaste lys på en række udbredte misforståelser, som ofte udfoldes i forsøget på at få snakket med de usikre og klemte børn. Og med afsæt i både egen praksis og den viden, som neurovidenskaben har foræret os, vil hun vise nye veje til god kontakt og snak med børn og forældre, når psykiske lidelser m.v. rammer familien.

Hvad børn ikke ved... har de ondt af

Den 9. oktober kl. 19-21.30 på Ry Højskole.

Hvordan finder vi børnene?

Og hvordan hjælper vi dem bedst ?

Status: Afsluttet
Første møde: 09-10-2018 19:00