Hvad børn ikke ved...har de ondt af! Foredrag m/Karen Glistrup

Himmelbjerggården og Ry Aftenskole markerer Verdens mentale sundhedsdag med et foredrag af Karen Glistrup 10. oktober 2019 kl. 19-21.30 på Himmelbjerggården - Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Foredrag med Karen Glistrup på Himmelbjerggården - . Hør om, hvordan vi bedst hjælper børn igennem de kriser, vi helst vil skåne dem for.

’Vi skal snakke med børnene om den virkelighed de er i, også når virkeligheden er smertefuld’, siger socialrådgiver, familieterapeut og forfatter Karen Glistrup.
Alle familier oplever perioder, hvor der er udfordringer.
’Udfordringer og kriser i familier er ikke kun skilsmisser og dødsfald. Udfordringer, som vi måske ser som mindre bump på vejen, for eksempel skolestart, far får nyt arbejde, mor har meget travlt, kan for børnene være større ting, der kan være svære at forstå’, siger Karen Glistrup.

Børnene er midt i det og er involverede i det, der foregår omkring dem.

’Børn sanser alt, de forsøger at skabe mening og sammenhæng, og de udvikler, fra de er ganske små, strategier for at overleve. Nogle børns strategier kan ses i en forstyrret adfærd. Andre viser ingen tegn - de skjuler blot smerten’, fortæller Karen Glistrup

Igennem fortælling, eksempler og dialog giver Karen Glistrup indblik i, hvordan børn bedst kan hjælpes igennem de kriser, som opstår i familier.

Overskriften er også titlen på en af Karen Glistrups populære bøger
(Bogen sælges ifm. foredraget - og kan forudbestilles via info@ryaftenskole.dk)

Ry Aftenskole og Himmelbjerggården er værter ved foredrag og god dialog med Karen Glistrup

Foredraget er for alle og i hyggelige rammer. I pausen kan man købe kage og kaffe/the.

Alle familier oplever perioder, hvor der er udfordringer.

Børnene er midt i det og er involverede i det, der foregår omkring dem.

Overskriften er også titlen på en af Karen Glistrups populære bøger
(Bogen sælges ifm. foredraget - og kan forudbestilles via info@ryaftenskole.dk)

Status: Afsluttet
Første møde: 10-10-2019 19:00