Foredrag & Workshops

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser
Skab forandring indefra - weekendkursus 15‑09‑2019 10:00 Søn Klostervej 91 Fiona Andersen
Se mere   Luk

Hvad er effektivt, når det handler om sundhed og at håndtere belastninger?

Vil du skabe en sund forandring i livet? Det mest effektive er, når forandringen sker indefra, i fred og naturlig grokraft, som den du er. Så kommer du ikke i konflikt med dig selv over det, men kan vokse ie t naturligt tempo. Uanset hvad er tidligere er lykkedes eller mislykkedes. Når vi skaber forandringer helt inde fra kernen, opstår der nyt liv. Vi behøver ikke at presse os selv, men kan vælge at gøre det.

På dette kursus bruger vi EFFEKTIVT - modellen, som jeg har udviklet netop til dette forløb.
Du kommer igennem:

ER, uden at behøve præstere noget

Frirum

okus

Energi

Krop

anker

Interaktion

Virkeliggøre

Tillid

Ved at arbejde på disse planer skaber du forandring EFFEKTIVT :)

Ud fra min viden og erfaring som psykomotorisk terapeut, coach, NLP terapeut, og fra meditation og kinesiologi, har jeg skabt denne model for at skabe forandring indefra - EFFEKTIVT. Fordi jeg ønskede at sammenfatte al den erfaring jeg har både fra mit arbejdsliv og mine egne livserfaringer, så det kommer mest muligt til gavn.

Vil du også lære at skabe forandring indefra - EFFEKTIVT? så meld dig til dette kursus 2 søndage i september, der virkelig rykker :)

Gå til holdsiden for mere info
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-09-2019 10:00
Undervisere: Fiona Andersen
Almen DKK 895,00
Hvad børn ikke ved...har de ondt af! Foredrag m/Karen Glistrup 10‑10‑2019 19:00 Tor Ry Aftenskole Karen Glistrup
Se mere   Luk

Himmelbjerggården og Ry Aftenskole markerer Verdens mentale sundhedsdag med et foredrag af Karen Glistrup 10. oktober 2019 kl. 19-21.30 på Himmelbjerggården - Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Foredrag med Karen Glistrup på Himmelbjerggården - . Hør om, hvordan vi bedst hjælper børn igennem de kriser, vi helst vil skåne dem for.

’Vi skal snakke med børnene om den virkelighed de er i, også når virkeligheden er smertefuld’, siger socialrådgiver, familieterapeut og forfatter Karen Glistrup.
Alle familier oplever perioder, hvor der er udfordringer.
’Udfordringer og kriser i familier er ikke kun skilsmisser og dødsfald. Udfordringer, som vi måske ser som mindre bump på vejen, for eksempel skolestart, far får nyt arbejde, mor har meget travlt, kan for børnene være større ting, der kan være svære at forstå’, siger Karen Glistrup.

Børnene er midt i det og er involverede i det, der foregår omkring dem.

’Børn sanser alt, de forsøger at skabe mening og sammenhæng, og de udvikler, fra de er ganske små, strategier for at overleve. Nogle børns strategier kan ses i en forstyrret adfærd. Andre viser ingen tegn - de skjuler blot smerten’, fortæller Karen Glistrup

Igennem fortælling, eksempler og dialog giver Karen Glistrup indblik i, hvordan børn bedst kan hjælpes igennem de kriser, som opstår i familier.

Overskriften er også titlen på en af Karen Glistrups populære bøger
(Bogen sælges ifm. foredraget - og kan forudbestilles via info@ryaftenskole.dk)

Ry Aftenskole og Himmelbjerggården er værter ved foredrag og god dialog med Karen Glistrup

Foredraget er for alle og i hyggelige rammer. I pausen kan man købe kage og kaffe/the.

Gå til holdsiden for mere info
Status: Tilmeldingsklar